11 May 2010 @ 05:46 pm
ULLI WOULD LIKE MORE VOTES PLEASE  


YES, YES, YES. I RECYCLED A NOMINATION BANNER SHAMELESSLY, BUT THE THREAT OF BABY!PLOT WORKED SO WELL BEFORE! MPREG MUST SURELY INCITE THE SAME FEAR.

OK OK, HAVE ANOTHER:



BETTER?

IT ALL AMOUNTS TO THE SAME THING; THE SEXYS NEED YOUR VOTES! HERE IS A HANDY DANDY GUIDE TO HELP THOSE WHO ARE STILL STUMBLING ALONG IN THE PROCESS:

1. GO TO THIS POST CONTAINING LINKS TO MUCH FABULOUSNESS
2. PICK OUT YOUR FAVORITES IN EACH CATEGORY. THIS IS WHERE IT CAN GET TRICKY. I RECOMMEND "INI MINI MINY MOE" OR RANDOM.ORG FOR THE REALLY HARD CHOICES.
3. OPEN UP A NEW EMAIL
4. C&P YOUR PICKS IN THE BODY OF THE EMAIL.
5. PRESS SEND.
6. PAT YOURSELF ON THE BACK FOR GETTING THROUGH THE TOUGHEST DECISION YOU'VE FACED SINCE DENNIS AND IGOR WERE BOTH UP FOR THE SEXIEST SOAP STAR.
7. TELL EVERYONE YOU KNOW THAT YOU BELIEVE IN THE CLEAN PURE LOVE OF THE SEXYS AND IF THEY DO TOO, THEY NEED TO VOTE. OR ELSE IT MIGHT BE IRONING TIME.

GOT IT? GOOD!

ALSO, IT JUST OCCURRED TO ME THAT THE SEXY DUE DATE IS ON A FRIDAY AND ALL YOU PEOPLE WITH NORMAL 9-5 JOBS (WHAT IS THAT? IDEK) MIGHT APPRECIATE HAVING ANOTHER WEEKEND TO FRET OVER THE VOTING. I AM TOO LAZY TO DO A POLL THIS TIME, BUT COMMENT IF IT WOULD BE HELPFUL TO PUSH THE DUE DATE BACK TO MONDAY. THE BANNER/REVEAL/AWARDS CEREMONY WILL DEFINITELY BE DELAYED IF SO, BUT I WANT EVERYONE TO HAVE TIME TO VOTE. AND I UNDERSTAND PROCRASTINATION. I'M HONESTLY A NICE GIRL. REALLY. DON'T LAUGH.

IF YOU DON'T HEAR FURTHER THO, THE DUE DATE IS FRIDAY, MIDNIGHT, EDT. SO GET TO VOTING!
 
 
( Post a new comment )
RedCouchAddict: AWZ - Naked Ben[info]redcouchaddict on May 11th, 2010 11:18 pm (UTC)
“IS DEAD OF LAUGHTER*

OMG! WHAT IS THIS COPY AND PASTE THAT YOU SPEAK OF? THE “TO” FIELD YOU SAY? I’M SO CONFUSED! RANDOM.ORG? OMFG! FINALLY THE ANSWER TO MY PRAYERS, I CANNOT MAKE DECISIONS BY MYSELF, WHY MUST I CHOOSE???????

OMG THE PANTS MUST DROP!

(ALSO I’M SLIGHTLY FEARFUL THAT IF WE LET INGO DOWN HE WILL PUNISH US WITH ENDLESS PUNS ABOUT WHO THE FUCK IS MATIAS!!!) OMG! *RUNS TO PULL DOWN BEN’S PANTS...ER...VOTE, YES VOTE”

(I would ask for an extension, but that would just feed my procrastination so I’m fine with reading fanfic and watching YT vids during my work hours, it is not an imposition at all, seriously, one must do what one must do. *sighs* LOLOLOLOL!)
(Reply) (Thread) (Link)
쉘리 I whip my hair like Bang Bang: actors - norman too cool for school[info]sdk on May 12th, 2010 07:28 pm (UTC)
HOW DID YOU LIVE WITHOUT RANDOM.ORG??? OMG I DON'T KNOW HOW I CAN FUNCTION. LIL ISN'T AROUND 24/7 TO TELL ME WHAT TO THINK AND BE A PROPER HANDS-ON TOTALITARIAN OVERLORD, SO I HAVE TO HAVE A BACK-UP!

(AHAHAHAH OMG, SEE I NEED YOU AROUND WHEN MAKING BANNERS. INGO PUNS ARE THE PERFECT THREAT TO WHIP EVERYONE INTO A VOTING FRENZY!)

(ok, ok, I won't tell you there's an extension being discussed. It's not for you, anyway. YOU MUST FANGIRL AT WORK. SOZ. NO CHOICE! :P)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
RedCouchAddict[info]redcouchaddict on May 15th, 2010 04:46 pm (UTC)
Damn! This is me accepting defeat and taking that extension *sighs* but you will have them today!!!! Really!!!
(Reply) (Parent) (Link)
Lilith: awz-dirty dero hater[info]lilithilien on May 12th, 2010 12:00 am (UTC)
Not that I have a "normal" 9-5 job, although keeping up with EKP these days is a full-time job (OMG Shelly, the stupid, it buuuuuuurns...), but I would not say no to an extra weekend to read everything.

But I kinda know who I'm voting for anyway, so if you want to stick to Friday, I'll manage.
(Reply) (Thread) (Link)
쉘리 I whip my hair like Bang Bang: vl - bitch fight[info]sdk on May 12th, 2010 07:25 pm (UTC)
WHAT? I HAVE NO IDEA WHAT THIS EKP FULL TIME JOB IS THAT YOU SPEAK OF. THAT CAN'T POSSIBLY TAKE MORE THAN A FEW MINUTES A DAY. GEESH.

Okay, okay, I AM WEAK. How does Sunday Midnight sound? Pretend you had to do more convincing tho or everyone will know what a pushover I am. XD
(Reply) (Parent) (Link)
geekchick1013: AWZ Inappropriate Touching[info]geekchick1013 on May 12th, 2010 01:50 am (UTC)
OMG I WOULD LOVE THE WEEKEND TO VOTE. So many vids to watch and I should have done it this weekend but I didn't because I FAIL AT LIFE and I can't watch YouTube at work and I spend all night commenting on DeRo so I don't have time to watch stuff and YES PLZ WITH THE EXTRA WEEKEND (unless everyone else doesn't want the delay, then I'll just get on it already).

*MWAH* Either way, thanks and YOU ROCK and OMG NOT MPREG ANYTHING BUT THAT NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!
(Reply) (Thread) (Link)
쉘리 I whip my hair like Bang Bang: awz - deniz is not perfect honest[info]sdk on May 12th, 2010 07:23 pm (UTC)
WILL PROBABLY DELAY UNTIL SUNDAY MIDNIGHT EDT. HOW DOES THAT WORK? I CAN NOT STAND IN THE WAY OF EPISODE COMMENT SPAM! ALDI AND LIL WOULD NEVER FORGIVE ME!

<3
(Reply) (Parent) (Link)
Aldi: AWZ: And Roman in the middle (DeMarc)[info]aldiara on May 12th, 2010 03:45 am (UTC)
HAHAHAHAHAHAHAH LIKE BEN'S PANTS NEED VOTES TO DROP. LIKE BEN ISN'T JUST ABOUT TO RIP THEM OFF AND BEND OVER AND SPREAD HIMSELF, THE SLUT.

ERM. WHAT? NO. "BEN" IS TO "STRAIGHT" AS "RESPECTFUL" IS TO "DESPERATE LOCKER ROOM SNOGGAGE".

ALSO, I LOVE YOUR INSTRUCTIONS. BWAHAHAHAHAHA. THAT IS ALL.
(Reply) (Thread) (Link)
쉘리 I whip my hair like Bang Bang: awz - naked ben fun times[info]sdk on May 12th, 2010 07:21 pm (UTC)
HAHAHHAAHAHHAAHHAAHAHAH SHHHHH THO, DON'T TELL ANYONE THAT! THEY NEED SOME VOTING INCENTIVE!

I DON'T THINK I TOLD YOU HOW PROUD I AM OF YOU THAT YOU GOT YOUR VOTES IN SO EARLY! *PETSPETSPETS* THAT'S MY UNPREDICTABLE GAL! BUT I AM VERY DISTRESSED THAT I HAVEN'T RECEIVED A GIANT WALL OF SPARKLE TEXT TELLING ME TO FIX THE RESULTS. DDDDDDDDDDDD:
(Reply) (Parent) (Link)
Diana: AWZ- Ingo \o/[info]notoriouslyuniq on May 12th, 2010 07:57 pm (UTC)
hmmmm.

I actually kinda like mpreg... *convinced to not vote by her own freakishness*

*scrolls down*

But, but, the pants! They are dropping! *scampers off to vote*
(Reply) (Link)